Сергій Чебан

Сергій Чебан, будучи депутатом місцевої ради, є одним з лідерів угруповання, яке взяло під контроль суди та правоохоронні органи Ізмаїльщини, до якого входять і голова Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області Присакар О.Я., і судді того ж самого суду Адамов А.С., Бурнусус О.О., Смокіна Г.І. та інші судді, і колишній керівник Ізмаїльської (а нині — Білгород-Дністровської) окружної прокуратури Одеської області Сара О.В., і депутат Сара В.В. (брат прокурора), і адвокати Златі Д.С., Кобак Р.І. та Арнаут А.Г.

Нагадаємо, що Підроблені документи на імя Чебана П.Г. на так званий «пором «Кислицький»» було виготовлено прямо у приміщенні Ізмаїльської місцевої прокуратури Одеської області прокурорами вказаної прокуратури за наказом та під контролем прокурора Сари О.В. за участі Карастана Д.І., Чебана П.Г., Чебана С.П. та інших рейдерів.

Як депутат Сергій Чебан, теоретично кажучи, мав би мати добру пам’ять. Але, ось бідося, при проведенні різних допитів за фактом виготовлення Чебаном С.П. та іншими рейдерами підроблених документів на імя Чебана П.Г. на так званий «пором «Кислицький»» Сергій Чебан постійно все забував.

Проте, крім пристрасті усіх вказаних вище осіб до використання підроблених документів на імя Чебана П.Г. на так званий «пором «Кислицький»», усі вказані фігурарнти є сепаратистами та колаборантами.

Депутат Сара В.В. є колишнім керівником місцевого комуністичного осередку.

Адвокат Арнут А.Г. не приховує своїх комуністичних поглядів.

Суддя Присакар О.Я. є російським агентом, і також мало це приховує.

І, власне, сам Чебан П.Г. недалеко відійшов.

Нижче наведено його особиста сторінка у мережі Фейсбук, яку, ймовірно, Чебана П.Г., скоро видалить або змінить, де Чебан С.П. відкрито демонструє свою прихильність до Росії та цінностей «руського мира».

Ба більше, Чебан П.Г. упродовж багатьох років відкрито захоплювався діялністю екс-нардепа Дубінського, який виявився агентом російської розвідки з ніком «Буратіно«.

Создайте подобный сайт на WordPress.com
Начало работы